Huisjurist - Contractenrecht

donderdag 14 oktober 2021

Huisjurist - Contractenrecht

Hoi, wij zijn Sam, Lars en Thomas, de eigenaren van Waterdicht! Misschien heb je wel eens van ons gehoord, maar misschien ook niet. Hoe dan ook; je bent op deze pagina terecht gekomen en daar zijn wij blij mee! Wij zijn namelijk op zoek naar een jurist en wellicht dat dit de kans is voor jou.

Waterdicht is een organisatie die wil dat iedereen zorgeloos kan ondernemen. Dit doen we door het inzichtelijk en toegankelijk maken van juridische dienstverlening, oftewel: goede en begrijpelijke contracten, die elk bedrijf helpen verder te groeien. Veilig en zonder zorgen. Waterdicht. In één jaar zijn wij gegroeid naar een professioneel bedrijf met 7 collega's en hebben wij meer dan 150 klanten bediend. Dit personeelsaantal is momenteel helaas niet meer voldoende. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen van contracten en het adviseren hierover. Daarbij komt ook veel klantcontact kijken. 

Hier kom jij beeld! Waar wij momenteel voornamelijk met parttimers werken zijn wij nu op zoek naar een nieuwe collega die 24 tot 40 uur ons team wil komen versterken. Ben jij die vaste, stabiele kracht die we zoeken? Laten we eens kijken of wij een match zullen zijn. Bij Waterdicht vinden we het belangrijk dat je kwaliteit en klanttevredenheid altijd op één zet, je proactief bent en zelfstandig en nauwkeurig kan werken. Een sociale collega is daarnaast altijd een plus! We kijken daarnaast verder dan alleen een geschikt cv, maar houden altijd onderstaande zaken in gedachten:

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding in rechten;
  • Je hebt 0-5 jaar relevante werkervaring;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Nu hebben we gekeken of jij bij ons past, maar hoe weet jij dat wij bij jou passen? Waterdicht is een jonge en dynamische start-up, waarbij de volgende voordelen voor jou aanwezig zullen zijn:

  • Het meedenken op strategisch niveau;
  • Het zelfstandig werken aan uitdagende opdrachten van gave opdrachtgevers;
  • De kans om je kennis te delen met ambitieuze collega's;
  • Een telefoon om jouw werk te doen;
  • Een kantoorruimte naast het station van Nijmegen;
  • Borrels en hevige pingpong wedstrijden.

Hopelijk heb je na het lezen van deze tekst het idee dat wij de match zijn die je zoekt. Kijk dan niet verder. Wij, Sam, Lars en Thomas wachten op jouw sollicitatie. Liever gisteren dan vandaag. Tot snel!

Is jouw interesse gewekt? Mail dan je motivatie en cv naar contact@waterdicht.nl, deze mag je richten aan Thomas. Bij vragen mag je altijd bellen naar 06 81 00 18 80!

Salaris indicatie: 2 - 2,5k per maand. 

Andere vacatures

Huisjurist - Contractenrecht

Nijmegen, 5-15 uur per week

Wat fijn dat je onze vacature hebt gevonden, want Waterdicht is namelijk op zoek naar versterking! Studeer jij rechten? Heb je interesse in het verbintenissenrecht? Durf je van jezelf te zeggen dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat en ben je naast een hardwerkende student ook proactief? Dan past de functie juridisch medewerker perfect bij jou! 

Download whitepaper