Huisjurist - Contractenrecht

woensdag 27 januari 2021

Huisjurist - Contractenrecht

‘Bij Waterdicht? Waarom zou ik dat willen?’

Je zal de kans krijgen om je zowel op professioneel als op persoonlijk vlak te ontwikkelen binnen een jonge en zeer dynamische start-up. Waterdicht is opgericht door Sam en Lars, beiden rechtenstudent met een flinke dosis ambitie. Wat begon als een klein idee en met een amateuristisch logo-ontwerp, groeide in rap tempo uit tot een bedrijf waar zich wekelijks nieuwe klanten melden om hun dienst af te nemen, namelijk: het adviseren over en opstellen van zakelijke- en arbeidscontracten. Deze groei zet door en daarom zoekt Waterdicht versterking en zeg nou eerlijk: jij wilt toch mee groeien?

‘Okay.., maar wat wordt er van mij verwacht?’

Wij zoeken iemand die ons wil helpen bij het opstellen van en adviseren over zakelijke contracten zoals algemene voorwaarden en samenwerkingsovereenkomsten. Hier kom jij dus in beeld! Jouw hoofdtaak zal in het begin het helpen bij het schrijven van zakelijke contracten zijn. Op die manier krijg je feeling met de werkwijze en het rechtsgebied. Daarnaast kun je uiteindelijk zelfstandig zakelijke contracten schrijven en juridische vragen beantwoorden vanuit de praktijk.

‘Duidelijk. Hoe kom ik in aanmerking?’

Vanuit Waterdicht vinden we het belangrijk dat je leergierig bent en je jouw kennis graag wil bijspijkeren, je proactief bent en je zelfstandig en nauwkeurig kan werken. Een sociale collega is daarnaast altijd een plus ;-). Daarnaast kijken we verder dan alleen een geschikt cv, maar houden altijd onderstaande zaken in gedachten:

-       Je bent minimaal een derdejaars HBO-rechtenstudent of een tweedejaars WO-rechtenstudent;

-       Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift;

-       Je kan prettig vanuit huis werken en hebt een goed functionerende laptop;

-       Je hebt interesse in het verbintenissenrecht.

''Rechten studeren en werken bij Waterdicht is een perfecte combinatie''

Is jouw interesse gewekt? Mail je cv, motivatiebrief en cijferlijst naar contact@waterdicht.nl.Andere vacatures

Huisjurist - Contractenrecht

Nijmegen, 24-40 uur per week

Hoi, wij zijn Sam, Lars en Thomas, de eigenaren van Waterdicht! Misschien heb je wel eens van ons gehoord, maar misschien ook niet. Hoe dan ook; je bent op deze pagina terecht gekomen en daar zijn wij blij mee! Wij zijn namelijk op zoek naar een jurist en wellicht dat dit de kans is voor jou.

Download whitepaper