Bouw

Wat kun je tegenkomen?

Juridische ontzorging voor de bedrijven in de bouwsector. Dat beloven wij. Ook in deze sector bestaan nogal wat haken en ogen. Denk bijvoorbeeld aan meerwerk en kostenverhogende omstandigheden, de aansprakelijkheid in combinatie met oplevering of verschillen bij aanneming voor consumenten of professionele partijen. 

Maar ook meer algemeen zijn contracten met ZZP’ers, arbeidsovereenkomsten of afspraken met leveranciers cruciaal. 

We staan veel aannemers, producenten of architectenbureaus bij. Zowel bij het opstellen van nieuwe overeenkomsten als bij het adviseren of zelfs vertegenwoordigen. Kunnen we jou ook helpen?

Welke bedrijven gingen je voor?

  • SAB is een ontwerp- en adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, stedenbouw en landschap. Wij hebben ons met name beziggehouden met het adviseren over het gebruik van de DNR en de RVOI. SAB wilde graag overstappen van de verouderde RVOI voorwaarden naar de DNR voorwaarden. 
  • Kabaz is het bekende Gooise interieur- en architectenbureau. Ze werken dagelijks met 25 medewerkers aan het ontwerp en de realisatie van exclusieve woningen en kantoren in Nederland en daarbuiten. Wij hebben zowel de inkoop- als verkoopvoorwaarden volledig opnieuw opgesteld. 

Plan gratis intake