Wat we doen als jouw huisjurist

Jouw bedrijf is uniek. Alleen op maat gemaakte juridisch documenten en gepersonaliseerd advies sluit aan bij de behoefte van jouw organisatie. We laten je graag zien waar je ons voor kunt bellen en vertellen je ook wat we niet doen. Wel zo fijn.  

Weten hoe wij te werk gaan?

Bekijk werkwijze

Maatwerk contracten

Wij stellen jouw juridische documenten op. Op maat gemaakt en transparant. Van arbeidscontract tot overeenkomst van opdracht en algemene voorwaarden. Zodat het contract of document 100% waterdicht is en perfect past bij jouw bedrijf.

Weet wat je ondertekent

Sta jij op het punt om een overeenkomst te tekenen met een nieuwe klant of leverancier? Dan wil je zeker weten dat alles contractueel klopt. Wij kijken met je mee, lopen het contract letter voor letter door en geven suggesties om het waterdicht te maken. Zo weet je wat je ondertekent en voorkom je achteraf gedoe.

Jouw interne externe huisjurist

Veel juridische vragen maar niet genoeg om zelf een jurist in dienst te nemen? Met de gebundelde kennis van een heel team zijn wij jouw huisjurist. Wij beheren jouw ‘legal@’ mailadres en we hebben korte lijntjes over de afstemming van allerhande juridische zaken.

Arbeidsrecht ondersteuning

HR-medewerkers hebben veel zaken op hun bord. Juridische zaken is daar één van. Maar diepgaande up-to-date juridische kennis ontbreekt vaak. En dat terwijl het arbeidsrecht meerdere keren per jaar flink wordt aangepast. Wij helpen graag, met een contract, advies of allebei!

Trainingen

Of je nu een training 'basis arbeidsrecht' of 'IT recht' wilt organiseren voor je organisatie; wij verzorgen deze geheel op maat.

B.V. oprichten

Aandeelhoudersovereenkomst, managementovereenkomst, etc. Er komt juridisch veel kijken bij het oprichten van een BV. Geen zorgen, wij staan voor je klaar. 

Wat we niet doen

We doen geen geschillen, gaan niet naar de rechtbank en komen niet te dichtbij financieel recht. 

Kennismaken met jouw huisjurist?

Plan gratis intake