Over ons

Over de oprichting

Tijdens onze studie rechten hielpen we een paar bedrijven met hun algemene voorwaarden en andere zakelijke contracten. We merkten al snel dat er maar heel weinig toegankelijke juridische contractenspecialisten zijn die toch professioneel maatwerk aanbieden. Dat gat tussen de dure advocatenkantoren en de goedkope geautomatiseerde websites vulden wij op. Met Waterdicht. En waar we eerst iedere dinsdagavond op de studentenkamer van Sam contracten schreven, werken we nu met een heel team van juristen. Nou ja: werken? We hebben er zoveel plezier in, dat het nooit voelt als een verplichting. Dat krijg je ervan als je een passie voor recht hebt.

Over Waterdicht

Wij willen dat iedereen zorgeloos kan ondernemen. Of je nu net gestart bent of tweehonderd medewerkers in dienst hebt: met de contracten en het advies van Waterdicht hoeven bedrijven zich geen zorgen te maken over hun aansprakelijkheid of andere zakelijke of juridische risico’s. Dat is perfect geregeld. Zodat iedere ondernemer zich weer kan richten op waar hij écht goed in is. Dat doen we door het inzichtelijk en toegankelijk maken van juridische dienstverlening. Goede en begrijpelijke contracten dus, die jouw bedrijf helpen verder te groeien. Veilig en zonder zorgen. Waterdicht.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Team Waterdicht

Sam Derks

Sam Derks

Senior jurist & Klantrelaties
Thomas Thuijsman

Thomas Thuijsman

Bedrijfsontwikkeling
Indrah Heuzinkveld

Indrah Heuzinkveld

Huisjurist arbeidsrecht en contractenrecht
Koen van Lierop

Koen van Lierop

Huisjurist contractenrecht en ondernemingsrecht
Luc Cuijpers

Luc Cuijpers

Huisjurist contractenrecht
Britta van Bussel

Britta van Bussel

Huisjurist arbeids- en contractenrecht
Miriam Sijnen

Miriam Sijnen

Huisjurist contractenrecht
Jelle Deelen

Jelle Deelen

Huisjurist contractenrecht
Britt Winterink

Britt Winterink

Juridisch medewerker

Raad van Advies

Jeroen Naalden

Jeroen Naalden

CEO Burgers Carrosserie, voormalig CFO Audax (moederbedrijf o.a. Bruna)

Juridische vragen kom je in de praktijk vaker tegen dan je denkt. Mag ik mijn medewerker nog een tijdelijk contract aanbieden? Welke afspraken moet ik maken als ik ga samenwerken met een leverancier? Waar moet ik aan denken als ik over wil stappen naar een BV structuur? Het zijn te weinig vragen om een eigen jurist in dienst te nemen, maar te veel en te complex om te googelen. En bovendien te duur om een  advocatenkantoor  voor op te bellen. Waterdicht is jouw huisjurist. Je betaalt ons alleen als je ons nodig hebt. Alles Waterdicht geregeld.


1. Wij denken met je mee

2. Professioneel advies

3. Geen zorgen!

4. Alles Waterdicht

Op zoek naar een juridische partij die écht met je meedenkt?

Vacatures

Jurist in Nijmegen - Contractenrecht

Nijmegen, 32-40 uur per week

Wil jij onderdeel zijn van een snelgroeiend, jong juridisch bureau? Wij zijn Waterdicht en we zoeken een jurist voor 24-40 uur per week. Iemand die mee wil groeien en samen ons bureau wil uitbreiden!

Senior jurist in Nijmegen - Contractenrecht

Nijmegen, 32-40 uur per week

Wil jij onderdeel zijn van een snelgroeiend, jong juridisch bureau? Wij zijn Waterdicht en we zoeken een senior jurist voor 32-40 uur per week. Iemand die mee wil groeien en samen ons bureau wil uitbreiden!

Jurist in Nijmegen - Arbeidsrecht

Nijmegen, 32 - 40 uur per week

Wil jij onderdeel zijn van een snelgroeiend, jong juridisch bureau? Wij zijn Waterdicht en we zoeken een arbeidsjurist voor 24-40 uur per week. Iemand die mee wil groeien en samen ons bureau wil uitbreiden!

Download whitepaper