Over ons

Over Sam en Lars

Wij zijn Sam en Lars. De oprichters van Waterdicht. Tijdens onze studie rechten hielpen we een paar bedrijven met hun algemene voorwaarden en andere zakelijke contracten. We merkten al snel dat er maar heel weinig toegankelijke juridische contractenspecialisten zijn die toch professioneel maatwerk aanbieden. Dat gat tussen de dure advocatenkantoren en de goedkope geautomatiseerde websites vulden wij op. Met Waterdicht. En waar we eerst iedere dinsdagavond op de studentenkamer van Sam contracten schreven, werken we nu met een heel team van juristen. Nou ja: werken? We hebben er zoveel plezier in, dat het nooit voelt als een verplichting. Dat krijg je ervan als je een passie voor recht hebt.

Over Waterdicht

Wij willen dat iedereen zorgeloos kan ondernemen. Of je nu net gestart bent of dertig medewerkers in dienst hebt: met de contracten en het advies van Waterdicht hoeven bedrijven zich geen zorgen te maken over hun aansprakelijkheid of andere zakelijke of juridische risico’s. Dat is perfect geregeld. Zodat iedere ondernemer zich weer kan richten op waar hij écht goed in is. Dat doen we door het inzichtelijk en toegankelijk maken van juridische dienstverlening. Goede en begrijpelijke contracten dus, die jouw bedrijf helpen verder te groeien. Veilig en zonder zorgen. Waterdicht.

Team Waterdicht

Sam Derks

Sam Derks

Klantrelaties
Lars Krooshof

Lars Krooshof

Juridische zaken
Thomas Thuijsman

Thomas Thuijsman

Bedrijfsontwikkeling
Indrah Heuzinkveld

Indrah Heuzinkveld

Jurist arbeidsrecht
Koen van Lierop

Koen van Lierop

Jurist contractenrecht
Sverre Krauts

Sverre Krauts

Jurist contractenrecht
Nina Vink

Nina Vink

Jurist contractenrecht
Freek Hoogink

Freek Hoogink

Jurist contractenrecht
Maud van Nistelrooij

Maud van Nistelrooij

Stagiair communicatie
Cassey Schraven

Cassey Schraven

Jurist contractenrecht
Simon Janssen

Simon Janssen

Jurist contractenrecht

Waterdichte contracten voor iedere situatie. Wij zijn jouw huisjurist op afstand. De contractenspecialist die altijd voor je klaarstaat, zodat jouw organisatie altijd goed beschermd is. We adviseren, controleren en schrijven juridische documenten. Toegankelijk en transparant.  Wij zijn Waterdicht. Net als jouw contracten.

1. Wij denken met je mee

2. Professioneel advies

3. Geen zorgen!

4. Alles Waterdicht

Heb jij ook behoefte aan juridische specialisten die echt met je mee denken?

Vacatures

Jurist - Contractenrecht

Nijmegen, 24-40 uur per week

Hoi, wij zijn Sam, Lars en Thomas, de eigenaren van Waterdicht! Misschien heb je wel eens van ons gehoord, maar misschien ook niet. Hoe dan ook; je bent op deze pagina terecht gekomen en daar zijn wij blij mee! Wij zijn namelijk op zoek naar een jurist en wellicht dat dit de kans is voor jou.

Juridisch medewerker - Contractenrecht

Nijmegen, 5-15 uur per week

Wat fijn dat je onze vacature hebt gevonden, want Waterdicht is namelijk op zoek naar versterking! Studeer jij rechten? Heb je interesse in het verbintenissenrecht? Durf je van jezelf te zeggen dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat en ben je naast een hardwerkende student ook proactief? Dan past de functie juridisch medewerker perfect bij jou!