(Online) handel

Wat kun je tegenkomen?

Deze branche is natuurlijk ontzettend breed. Van e-commerce bedrijven tot distributeurs. Vaak veel verschuivingen en soms lange complexe overeenkomsten. Grote wederpartijen of juist consumenten van Nederlands recht tot Deens, Duits en Belgisch. Soms buitenlandse klanten of verkopers. Wie draagt transport risico's en hoe zit het met eigendomsvoorbehoud? 

Maar ook meer algemeen zijn contracten met ZZP’ers, arbeidsovereenkomsten of afspraken met leveranciers cruciaal. 

We staan veel handelsplatformen, distributeurs of e-commerce bedrijven juridisch bij. Zowel bij het opstellen van nieuwe overeenkomsten als bij het adviseren of zelfs vertegenwoordigen. Kunnen we jou ook helpen?

Welke bedrijven gingen je voor?

  • PEO levert innovatieve technische producten, software en projecten in de EU en BeNeLux. PEO distribueert leveranciersproducten en produceert ook maatwerkoplossingen en geïntegreerde systemen. Wij staan PEO als externe huisjurist al geruime tijd bij, bij alle juridische vragen of onduidelijkheden. Roland van den Bergh (CEO) legt uit: ''Wij hebben een partnerovereenkomst met Waterdicht. Daarmee is Waterdicht onze huisjurist. Zaken die om juridisch advies vragen bespreken wij met onze huisjurist. Voordat we verdere acties ondernemen. Ze werken accuraat, snel en gedegen.” 
  • Als partner van Inmerce wordt je assortiment verkocht op tientallen verkoopkanalen. Een online handelsplatform dus met een enorm partnernetwerk. Wij staan Inmerce al vanaf vrijwel de start van de onderneming juridisch bij. Mark Vosters (CEO) vertelt dit: ''Waterdicht is een betrouwbare organisatie, denken met je mee en zoeken naar een volledige service. Ik raad Waterdicht sterk aan!''
  • Audax is bij consumenten o.a. bekend van retailformules als AKO, Bruna, Readshop, de bijbehorende webshops en Bookspot en de uitgeefproducten van o.a. Vriendin, Weekend en Party. Wij hebben de zittende bedrijfsjurist ontzorgd door de inkoopvoorwaarden van het hele concern vorm te geven. Jeroen Naalden (voormalig CFO) zei er dit over: ''Het contact met de partners gaf meteen het vertrouwen dat dit in goede handen was.''
Plan gratis intake