Uitzenden / detacheren

Wat kun je tegenkomen?

Deze branche kenmerkt zich wat ons betreft door de heersende onduidelijkheid. Deze 'nieuwe' vorm van arbeidsrelatie is contant in beweging en bijna iedere dag is er wel nieuwe jurisprudentie. We zien dat veel partijen die zich in deze branche bewegen moeite hebben om zich een weg te banen door het oerwoud van regelgeving. 

Wat is de juiste vorm die moet worden aangenomen? Uitzenden of detacheren? Dan zijn er ook nog vormen als payrolling en werving & selectie. Er ontstaan vaak vragen over concurrentiebedingen, de ketenregeling of inlenersaansprakelijkheid. De basis is altijd goede contracten en documentatie. 

We staan veel uitzenders en detacheerders juridisch bij. Zowel bij het opstellen van nieuwe overeenkomsten als bij het adviseren of zelfs vertegenwoordigen. Kunnen we jou ook helpen?

Welke bedrijven gingen je voor?

  • Jack IT zorgt voor uitdagende IT opdrachten bij toonaangevende organisaties. Oprichter en eigenaar Jack vertelt: ''De transparante aanpak en goede adviezen maakt dat Waterdicht voor mij een duurzame partner is geworden, waar ik kan vertrouwen op een multidisciplinair team. Ze staan mij altijd bij.''
  • De uitzenders is een jong en professioneel uitzendbureau in Nijmegen. Wij hebben ze geholpen met alle cruciale basisdocumentatie om op die manier veilig op te schalen. Van uitzendvoorwaarden tot huurovereenkomsten. 
Plan gratis intake