Ondernemende jurist gezocht

zondag 23 juli 2023

Ondernemende jurist gezocht

Wil jij onderdeel zijn van een snelgroeiend, jong juridisch bureau? Wij zijn Waterdicht en we zoeken een jurist voor 32-40 uur per week. Iemand die mee wil groeien en samen ons bureau wil uitbreiden. Ben jij klaar om samen ons succesverhaal te schrijven?

Met onze groei van 300 naar 600 klanten én de ambitie om het vaste juridische aanspreekpunt van MKB-Nederland te worden, zijn wij op zoek naar een nieuwe (senior) jurist.

Jouw taken:
- Beheren van een eigen klantenbestand met daarbij veelvuldig klantcontact.
- Preventief juridisch werk verrichten, zoals het schrijven van contracten en het geven van adviezen.
- Samenwerken met gerenommeerde opdrachtgevers zoals Europarcs, Bruna, Breeze en Koninklijke Leerdam.

Jij bent mogelijk onze match als je:
- Je HBO- of WO-opleiding in Rechten hebt afgerond.
- Staat te popelen om de juridische wereld verder te ontdekken of de volgende stap in je carrière te zetten.
- Graag de touwtjes in handen neemt.
- Comfortabel bent met zelfstandigheid.
- Proactief en initiatiefrijk bent.

Wat we echt zoeken? Iemand die net zo enthousiast is als wij om samen flinke stappen te zetten. Iemand die zich thuis voelt in een energiek en vernieuwend bedrijf waar jouw input echt waarde heeft.

Klinkt dit als muziek in je oren of weet je iemand die perfect is voor deze rol? Laat het ons weten, tag diegene of stuur je CV naar sam@waterdicht.nl. Dan spreken we snel af voor een gezellige koffie en een goed gesprek.

In onze sollicitatieprocedure starten we met een kennismakingsgesprek. Hierin kijken we ook naar jouw juridische inzicht. In het tweede gesprek zoomen we in op jouw fit met het team en bespreken we de verwachtingen. Als dit van beide kanten goed klikt, is er de mogelijkheid een dagje mee te draaien bij ons op kantoor. Zo kunnen we allebei ontdekken of jij onze nieuwe collega wordt.

Hopelijk tot snel!

Andere vacatures

Er zijn momenteel geen andere vacatures beschikbaar.
Plan gratis intake