Maak kennis met jouw huisjurist

Jouw huisjurist - Flexibel of Vast

Juridische vragen kom je in de praktijk vaker tegen dan je denkt. Mag ik deze medewerker nog een tijdelijk contract aanbieden? Welke afspraken moet ik maken als ik ga samenwerken met een leverancier? Loop ik überhaupt ergens risico? Het zijn te weinig vragen om een eigen jurist vast in loondienst te nemen, maar te veel en te complex om te googelen of je accountant te vragen. Daarom bieden wij het Waterdicht huisjurist abonnement aan.

Dit abonnement is er in twee vormen. Hieronder lichten we ze toe. 

Vast                              Flexibel

De abonnementen in de praktijk

We werken voor meer dan 250 verschillende bedrijven door heel Nederland. Hieronder vind je drie voorbeelden van samenwerkingen waarin bovenstaande opties goed duidelijk worden. 

EyeQuestion B.V.

EyeQuestion heeft 22 medewerkers en licenseert software op basis van SAAS aan grote multinationals als Phillip Morris en Dr. Oetker. Zij sluiten belangrijke en complexe overeenkomsten met grote partijen. Belangrijk dus dat er ook vanuit hun kant juristen bij betrokken zijn. Wij zorgen onder andere dat er geen gekke of zelfs gevaarlijke bedingen zijn opgenomen in deze SAAS-overeenkomsten. Daarnaast zijn we veel betrokken bij concrete adviseringsvraagstukken. Hier doen we vrijwel alles op basis van nacalculatie.  

Betersport B.V.

Betersport heeft 32 medewerkers en verkoopt fitnessapparatuur via hun webshop. Ze sluiten voornamelijk overeenkomsten met consumenten waar herroepingsrecht vraagstukken bij komen kijken. Daarnaast helpen we Betersport regelmatig met arbeidsrechtelijke vraagstukken. We adviseren bijvoorbeeld over de opslag van fitnessapparatuur bij derden partijen. Wat gebeurt er wanneer een opslagbedrijf failliet gaat? 

Bomenbezorgd.nl B.V.

Bomenbezorgd.nl doet wat de naam belooft: ze bezorgen bomen. Met inmiddels 50 mensen in dienst groeien ze enorm hard. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese lidstaten. Daar zitten behoorlijk wat juridische haken en ogen aan. Ook zit hier een HR-afdeling die op juridisch gebied ondersteuning kan gebruiken. Een van onze huisjuristen arbeidsrecht heeft direct contact met hun HR-manager voor vragen over personeel. 

Jouw huisjurist - Flexibel

Heb je zo nu en dan vragen of moeilijkheden, maar niet op regelmatige basis? Dan is het flexibele abonnement wellicht iets voor jou!

Jouw huisjurist - Vast

Heb je op regelmatige basis juridische ondersteuning nodig? Dan zijn wij jouw vaste huisjurist voor een aantal uur per week. 

Heb jij ook behoefte aan juridische specialisten die echt met je mee denken?

Download whitepaper