Maak kennis met jouw huisjurist

Jouw huisjurist - Flexibel of Vast

Wij zijn er voor de organisatie die juridisch ontzorgd wil worden. De ondernemer die er zeker van wil zijn dat alles Waterdicht geregeld is en geen gedoe wil met onvolledige contracten. Bij Waterdicht koop je niet zomaar een arbeidscontract of cookieverklaring, je krijgt volledige juridische ondersteuning. Dat is wat wij ‘waar voor je geld’ noemen.

Ook voor vragen tussendoor, groot of klein, staan we voor je klaar. Hiervoor biedt het flexibele huisjurist abonnement uitkomst; onbeperkt vragen stellen aan jouw huisjurist.Heb je op regelmatige basis juridische ondersteuning nodig? Dan zijn wij jouw vaste huisjurist voor een aantal uur per week. Je krijgt je eigen, vaste huisjurist die parttime in jouw organisatie werkt. Alle voordelen van een eigen jurist in huis, plus alle kennis en ervaring van de andere juristen bij Waterdicht. Zo heb je altijd de juiste expertise bij de hand.

Hieronder lichten we de twee abonnementen toe. 

Flexibel                              Vast

De abonnementen in de praktijk

We werken voor meer dan 250 verschillende bedrijven door heel Nederland. Hieronder vind je drie voorbeelden van samenwerkingen waarin bovenstaande opties goed duidelijk worden. 

EyeQuestion B.V. 

EyeQuestion heeft 22 medewerkers en licenseert software op basis van SAAS aan grote multinationals als Phillip Morris en Dr. Oetker. Zij sluiten belangrijke en complexe overeenkomsten met grote partijen. Belangrijk dus dat er ook vanuit hun kant juristen bij betrokken zijn. Wij zorgen onder andere dat er geen gekke of zelfs gevaarlijke bedingen zijn opgenomen in deze SAAS-overeenkomsten. Daarnaast zijn we veel betrokken bij concrete adviseringsvraagstukken. Hier doen we vrijwel alles op basis van nacalculatie.  

Betersport B.V. 

Betersport heeft 32 medewerkers en verkoopt fitnessapparatuur via hun webshop. Ze sluiten voornamelijk overeenkomsten met consumenten waar herroepingsrecht vraagstukken bij komen kijken. Daarnaast helpen we Betersport regelmatig met arbeidsrechtelijke vraagstukken. We adviseren bijvoorbeeld over de opslag van fitnessapparatuur bij derden partijen. Wat gebeurt er wanneer een opslagbedrijf failliet gaat? 

Bomenbezorgd.nl B.V. 

Bomenbezorgd.nl doet wat de naam belooft: ze bezorgen bomen. Met inmiddels 50 mensen in dienst groeien ze enorm hard. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere Europese lidstaten. Daar zitten behoorlijk wat juridische haken en ogen aan. Ook zit hier een HR-afdeling die op juridisch gebied ondersteuning kan gebruiken. Een van onze huisjuristen arbeidsrecht heeft direct contact met hun HR-manager voor vragen over personeel. 

Jouw huisjurist - Flexibel

Heb je zo nu en dan vragen of moeilijkheden, maar niet op regelmatige basis? Dan is het flexibele abonnement wellicht iets voor jou!

Jouw huisjurist - Vast

Heb je op regelmatige basis juridische ondersteuning nodig? Dan zijn wij jouw vaste huisjurist voor een aantal uur per week. 

Kennismaken met jouw huisjurist?

Plan gratis intake