Expertises

Ieder bedrijf is uniek. Dat betekent dat alleen een op maat gemaakt juridisch document perfect aansluit bij de behoefte van jouw organisatie. Met een contract op maat weet jij dus zeker dat je veilig en zorgeloos kunt ondernemen. En wij helpen daarbij.

Weten hoe wij te werk gaan?

Bekijk werkwijze

Opstellen

Wij stellen jouw juridische documenten op. Op maat gemaakt en transparant. Van arbeidscontract tot overeenkomst van opdracht en algemene voorwaarden. Zodat het contract of document 100% waterdicht is en perfect past bij je bedrijf.

Adviseren

Twijfel je welk contract jouw bedrijf nodig heeft? Of weet je niet zeker hoe je jouw juridische documenten het beste in kunt zetten? Wij geven je professioneel advies, afgestemd op jouw bedrijfsvoering en unieke situatie.

Controleren

Wil je zeker weten of de algemene voorwaarden van jouw bedrijf nog steeds kloppen? Of twijfel je over de consequenties van een contract dat je hebt ontvangen? Wij controleren alle juridische documenten, zodat je precies weet waar je voor tekent.

Vertegenwoordigen

Zit je in een ingewikkelde onderhandeling of misschien wel een juridisch conflict over een contract (buiten de rechtbank)? Dan vertegenwoordigen wij je. Wij staan je bij in de onderhandelingen. Zo sta jij extra sterk, zonder dat je daar zelf iets voor hoeft te doen.

B.V. oprichten

Aandeelhoudersovereenkomst, managementovereenkomst, etc. Er komt juridisch veel kijken bij het oprichten van een BV. Geen zorgen, wij staan voor je klaar. 

Op zoek naar een juridische partij die écht met je meedenkt?

Download whitepaper