Branches

Wij hebben een brede focus qua branches. Dit is een bewuste keuze. We vinden het interessant om verschillende branches te leren kennen. We hebben in de loop van de jaren in een aantal sectoren een bovengemiddelde ervaring opgedaan met meer dan 250 verschillende opdrachtgevers. We begrijpen het vakjargon en hebben de juridische expertises in huis om top kwaliteit te kunnen leveren.

Weten hoe wij te werk gaan?

Bekijk werkwijze

IT

De IT branche. Een sterk groeiende tak met veel juridische haken en ogen. Van personeel vinden tot inhoudelijke dienstverlening. We helpen je er graag bij!

Zorg

De zorgsector staat continu onder druk door onder andere personeelstekort en veranderende (privacy) wet- en regelgeving. Aan de andere kant ontstaan er kansen door nieuwe technologieën, innovaties en nieuwe samenwerkingsverbanden. Dat leidt tot onder andere allerlei uitdagingen juridisch gebied. 

Bouw

Juridische ontzorging voor de bedrijven in de bouwsector. Dat beloven wij. Ook in deze sector bestaan nogal wat haken en ogen. Denk bijvoorbeeld aan meerwerk en kostenverhogende omstandigheden, de aansprakelijkheid in combinatie met oplevering of verschillen bij aanneming voor consumenten of professionele partijen. 

(Online) handel

Deze branche is natuurlijk ontzettend breed. Van e-commerce bedrijven tot distributeurs. Vaak veel verschuivingen en soms lange complexe overeenkomsten. Grote wederpartijen of juist consumenten van Nederlands recht tot Deens, Duits en Belgisch. Soms buitenlandse klanten of verkopers. Wie draagt transport risico's en hoe zit het met eigendomsvoorbehoud? 

Uitzenden / detacheren

Deze branche kenmerkt zich wat ons betreft door de heersende onduidelijkheid. Deze 'nieuwe' vorm van arbeidsrelatie is contant in beweging en bijna iedere dag is er wel nieuwe jurisprudentie. We zien dat veel partijen die zich in deze branche bewegen moeite hebben om zich een weg te banen door het oerwoud van regelgeving. 

Kennismaken met jouw huisjurist?

Plan gratis intake